Suntem un mecanism complex al unui ceas elvețian, cu angrenaje bine unse, montate atent într-o carcasă din oțel, rezistent la intemperii, purtat pe mâna unui om de succes.

Primagra a fost fondată în 1997, urmând ca din 1998 să aibă ca obiect de activitate comerțul cu rulmenți.

Suntem conștienți de importanța calității produselor pe care le comercializăm, importanța funcționării în condiții optime a acestor produse, importanța mentenanței utilajelor și a instruirii corespunzătoare pentru utilizarea acestor produse în condiții de maximă siguranța și fiabilitate. Din acest motiv, am ales să reprezentăm cele mai puternice branduri și să îmbunătățim permanent sistemul de management al calității, din 2005.

Până în 2007 ne-am extins în țară cu alte 6 puncte de lucru: Zalău, Târgoviște, Aiud, Ploiești, Brașov și București. Am început să punem tot mai mult accentul pe oameni, ca element central al companiei și al relației cu colaboratorii noștri. Suntem deja compania #1 în industria de profil din România.

La bilanțul de 15 ani, familia Primagra număra 74 de angajați, 10 puncte de lucru, tot atâtea depozite regionale, aproximativ 20.000 de tipo-dimensiuni de produse în stoc, peste 10 furnizori de renume mondial, aproximativ 40 de reselleri la nivel național și mii de clienți care ne sunt alături.
23 de ani mai tarziu, Primagra numără 130 de angajați, din care 80% ingineri specializați, 10 puncte de lucru naționale, depozite și logistică proprie, produse și servicii cu aplicabilitate în toate ramurile industriale.

Am ajuns în 2020 ca atunci când spunem Primagra să spunem calitate.