Mediul in care ne desfasuram activitatea poate fi caracterizat ca un mediuconfortabil si motivant,apreciem munca la adevarata ei valoare si dam posibilitatea de a se spune lucrurilor pe nume. Ne descriu cuvinte precum: integritate, calitate, incredere, responsabilitate, initiativa, sinceritate, respect – le oferim si le pretindem de la toti colaboratorii nostri.

Sunt cuvinte mari si totodata necesare pentru a te adapta unui mediu de lucru global, cu persoane diferite si situatii zilnice neasteptate.
Investim in permanenta in programe motivationale si de dezvoltare profesionala a angajatilor nostri, ca o premisa in realizarea performantelor individuale si de echipa.

Ne dorim ca fiecare angajat sa se regaseasca in ceea ce face, sa ofere calitate in tot ceea ce intreprinde si impreuna cu ceilalti sa obtina rezultate la un nivel ridicat de profesionalism.

Ce cautam?   Luptatori cu spirit de echipa, rezistenti la stres, responsabili si intreprinzatori, care sa posede cei 3 de “i” – inteligenta, intuitie si informatie, cu atitudine constructiva si care sa constientizeze  importanta rolului pe care il au in companie si in cadrul echipei.

Trimite un CV

Primagra reprezinta siguranta! Contacteaza-ne si suntem alaturi de tine pentru mentenanta si consultanta de specialitate.